Wereldprimeur: iBeacon alpaca's in App!

Alpaca 'Cezar' onderdeel van educatieve tour met iBeacon Tour App op kinderboerderij

Met iBeacons kan je informatie of vragen koppelen aan specifieke locaties. Ik heb met opdrachtgevers verschillende iBeacon Tour Apps gemaakt, hoogtepunt is een interactieve en educatieve rondleiding op een kinderboerderij. De Tour App is ook in te zetten als iBeacon Museum Apps.


Locatie-bewuste iBeacon apps voor binnen en buiten

Wat zijn iBeacons en hoe werken ze? Beacons zijn kleine Bluetooth kastjes (~ 20 euro per stuk) die informatie, vragen of andere acties triggeren in jouw telefoon als een speciale app geïnstalleerd is. Een actie-afstand is ingesteld per Beacon en deze geeft een continu signaal uit.

Wanneer een bezoeker in de actie-range van de iBeacon loopt, ontvangt deze een notificatie met bericht op maat.

Klikt de bezoeker op de notificatie dan komt deze op een speciale pagina terecht met informatie, een quizvraag of aanbieding.


Internet niet nodig!

Beacons maken gebruik van Bluetooth. De app hoeft niet met internet verbonden te zijn om te werken!

Educatieve tour in je broekzak

Maak van je telefoon een digitale docent. Met rijke media zoals video en audio maak je van een rondleiding een ware beleving. Verwelkom bezoekers als ze een ruimte binnenkomen en wijs ze op locaties die over het hoofd gezien worden!

Grip met het iBeacon CMS

De beacons zijn verbonden met het gebruikersvriendelijke iBeacon CMS. Hier kan je informatie en iBeacons toevoegen aan alle plekken in jouw rondleiding.

Creëer en experimenteer zoveel als je wilt. Met de statistieken kan je gebruik vervolgens analyseren en routes verder verbeteren.


Klaar om aan de slag te gaan met jouw iBeacon tour?

  • Beschrijf kort, bondig en specifiek waarmee ik je kan helpen. Ik kijk ernaar uit met je in contact te komen!
  • Let op: om mijn werk zo goed mogelijk te doen beperk ik het gebruik van e-mail en lees ik deze slechts enkele keren per week uit. Bedankt voor je begrip!

iBeacon Casino App voor Merkur

Next Project

See More