Voor serieus App Development ben je bij mijn team bij Van Ons aan het juiste adres: iOS Development en Android Development op het hoogste niveau door ons team in hartje Amsterdam. Een bewezen track record in iOS en Android Apps. Denk aan procesoptimalisaties in je organisatie, loyaliteit-stimulerende apps en promotionele applicaties voor marketingdoeleinden

Beacon App DevelopmentApps hebben de toekomst. Ze vervangen het web niet maar zijn een aanvulling die zorgt dat de grens tussen on- en offline zal vervagen.

“Bedrijfsprocessen verbeteren en innovatieve marketing voeren? Professioneel App Development met specialisten bij jou in de buurt zorgen dat techniek jouw visie niet in de weg zal zitten.”
– Bas van der Lans, Technisch Directeur Van Ons

Wist je dat?: web development doen de specialisten van Van Ons sinds 2006. Onder andere als partner van Sanoma, TMG, Talpa, EO & tientallen reclamebureaus. 

Bekijk de cases en onze werkwijze en ontdek hoe we samen jouw app van A tot Z realiseren!

Android en iOS Development in Amsterdam

Ons team ontwikkelde al apps voor casino’s, nieuwssites, Top 2.000 bij Beeld en Geluid, provincie Noord-Holland en New-York.nl. Daarnaast worden we op het gebied van Beacon App Development ingezet als adviseur. In 2015 hadden we het wereldprimeur door als eerste wereldwijd dieren – Alpaca’s – te voorzien van Beacons, misschien wel de schattigste case ooit!

App Development Proces

Serieus aan de slag met jouw App Concept? Kom langs voor kennismaking!

De stappen van succesvol App Development bij Van Ons zijn als volgt:

  1. Vraag verhelderend traject – Van concept naar functioneel ontwerp
  2. Proof-of-Concept – Van functioneel ontwerp naar eerste versie van de App
  3. Enterprise App Development – van Proof of Concept naar solide App voor Android, iOS
  4. PR – promoot de ontwikkelde App. Binnen en / of buiten je organisatie. Met liefde presenteren we jouw app zoals in de Beeld en Geluid case-beschrijving hierboven.

Een App Proof-of-Concept neerzetten voor Android & iOS is al mogelijk vanaf E20.000.

App Development Cases

Prima referenties beschikbaar. Van eenvoudige nieuws app tot een app waarmee 400.000 bezoekers van Amsterdam Gay Pride kunnen stemmen op de botenparade: we draaien ons hand er niet voor om!

Betrouwbare App bouwer nodig?

Zoek je betrouwbaar app development in Amsterdam? Neem contact op voor kennismaking, een presentatie over innovatieve technologie of realisatie van Proof-of-Concept of totale projecten!

  • Beschrijf kort, bondig en specifiek waarmee ik je kan helpen. Ik kijk ernaar uit met je in contact te komen!
  • Let op: om mijn werk zo goed mogelijk te doen beperk ik het gebruik van e-mail en lees ik deze slechts enkele keren per week uit. Bedankt voor je begrip!